Marathon Open MTB Gran Canaria

 

 

 

 

 

                    Open1 Open4 Open2 
Wat is de Marathon Open MTB Gran Canaria? 
De 8e Marathon Open MTB Gran Canaria is een manche van de Canarias Challenge, een reeks van MTB races op de Canarische eilanden. De Open MTB Gran Canaria is het hoogtepunt van een week vol sfeer waarin alles in het teken staat van de fiets. Het Parque del Sur wordt omgetoverd tot een expo met fototentoonstellingen, ceremonies, pasta party en muziek en dans. Hoogtepunt van de week is de MTB race op zaterdag 24 maart. Zoals voorgaande jaren worden opnieuw honderden pro's en amateurs verwacht van over de hele wereld. Je kiest uit 3 afstanden, 38km (light), 65km (classic) of 85km (xtreme). De 2 langste afstanden tellen mee voor de O2 Bikers Marathon Challenge.

                    Open6 Open8 Open7

Je verblijft in hotel Gloria Palace San Agustin. Thomas Cook Sport laat je de keuze tussen een kort of een iets langer verblijf.

Bekijk hier een filmpje over deze race.

 

Kort verblijf: 21 tot 25 maart 2012
545 euro per persoon in een 2-p kamer in kamer & ontbijt
Lang verblijf: 21 tot 28 maart 2012
645 euro per persoon in een 2-p kamer in kamer & ontbijt

Toeslag 1-persoonskamer: +25 euro per persoon per nacht
Toeslag half pension: +8 euro per persoon per nacht
Toeslag all inclusive: +28 euro per persoon per nacht

  Gloriahotellpa_250x167GloriapalacebarGloriapalacethalasso

Programma
Dag 1
Na aankomst in Gran Canaria transfer naar Bike hotel Gloria Palace San Agustin . Check-in en vrije dag in het hotel.
Dag 2
Vrije dag in het hotel. Doorlopend activiteiten in en rond het hotel zoals sportmassages, stretching, animatieprogramma, Bike-Ciné , Chill-Out Bar & Night Tour MTB (niet verplicht)
Dag 3
Vrije dag in het hotel. Afhalen van de rugnummers in het Parque del Sur in Maspalomas tussen 10h00 en 20h00. Ondertussen Expo in het Parque del Sur met oa. start van de cycling challenge (racefiets), fototentoonstelling 'Bike&Nature', persconferentie, criterium met internationale mountainbikers & pasta party. Om 17h30 is er een verplichte briefing voor deelnemers aan de 85km.
Samba3 Dag 4
Dag van de race! Na een vroeg ontbijt vertrek je om 8h00 richting Parque del Sur in Maspalomas. Naargelang de gekozen afstand, start de wedstrijd om 9h00, 09h05 en 09h10.  Bij de aankomst geniet je van muziek & dans tijdens een Paëlla Party. In de namiddag volgend de verschillende prijsuitreikingen op het ritme van de samba. 's avonds is er een After Race Party in de disco van het hotel en worden de 12 mooiste sportfoto's bekend gemaakt van de wedstrijd.
Dag 5
Vrije dag in het hotel (of retour voor de klanten die 4 nachten verblijven). 's middags Jazz brunch met champagne en live muziek. Einde van het Bike Festival. 
Dag 6
Vrije dag in het hotel.
Dag 7
Vrije dag in het hotel.
Dag 8
Transfer naar de luchthaven voor retourvlucht naar Brussel.

Inbegrepen
-Vluchten heen & terug
-Luchthaventaksen en btw
-Transfers naar en van je hotel
-Verblijf van 7 of 4 nachten in Bike Hotel Gloria Palace San Agustin in logies & ontbijt
-Weekend supplement indien van toepassing

Niet inbegrepen
-Persoonlijke uitgaven
-Verzekeringen
-Vervoer van eigen fiets op de vluchten en transport van je fiets naar het hotel
-Inschrijvingsgeld voor de wedstrijd (zie Bike Pakket)

Registratie voor de Marathon Open MTB
Iedere deelnemer dient zich zelf in te schrijven via de website van de organisatie. Meer informatie over de Marathon Open vind je hier.

Doe je voordeel met Thomas Cook Sport
Iedere biker is verplicht het Bike pakket (99 euro per persoon) te betalen na zijn registratie. Dit pakket omvat oa. het inschrijvingsgeld voor de race, gebruik van het bike center, de fietsgarage en technische assistentie, toegang tot de Expo zone op Parque del Sur, de Night Ride MTB,  pasta party, after race disco, sportmassages, jazz brunch en mechanische bijstand, drinkwater tijdens de ritten, roadmaps, gps tracks, en voorstelling van het programma. Je betaalt dit rechtstreeks aan de organisatie bij het online registreren.

Fietstransport
Je neemt uiteraard graag je je eigen fiets mee naar Gran Canaria, deze dient verpakt te zijn in een fietskoffer. Voor het vervoer van fietsen op onze vluchten (+40 euro per fiets) en ter plaatse (+40 euro per fiets) wordt er een supplement aangerekend. Hou er rekening mee dat het aantal toegestane fietsen per vlucht gelimiteerd is, dit wordt je bevestigd bij reservatie. Zo snel mogelijk reserveren is de boodschap!

Informatie & Reservatie
Ga naar je gespecialiseerde reisagent of mail naar sport@thomascook.be

Méér mountainbike vakanties naar Gran Canaria vind je hier. Info over Biken aan de Turkse Rivièra vind je hier.Thomas Cook Sport NL